Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Sko
Bagger

Tur

Å tilbringe tid i naturen er den ultimate måten å lade batteriene på og fylle på med ny energi. Uansett om du er en ny eller erfaren turgåer, vil vi guide deg gjennom alle de ulike delene av turen. Fra de beste klærne og utstyret til hvordan du skal forberede deg på alle slags vær - med andre ord, alt du trenger for de kommende eventyrene der ute!

 Så hva sier du? Skal vi la oss bli inspirerte?

Bestselgende turtøy

Tur i regnvær uten å bli våt

 

Guide meg!

Sånn kler du deg til en tur i varm vær!

 

Finn det riktige sommertøyet!

Nysjerrig på hvordan du holder deg varm under vinteren?

 

Ja, fortell meg hvordan!

Våre beste anbefalinger til fotturen

NO-nordwand@2x.png

NO-gppropants@2x.png

NO-wanderpropants@2x.png

Andre fantastiske turbukser

Zip-Off Pants

Med avtagbare ben, går du fra lange bukser til shorts på sekunder. Perfekt når været kan skifte på kort varsel.

Typhoon Pants

Sitter perfekt over dine vanlige turbukser og holder deg tørr uansett regnmengde. Buksene pakkes ned i sin egen lomme og tar nesten ingen plass i ryggsekken!

 

 Zip-Off Pants.        Typhoon Pants   

Våre beste turjakker

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Vår Cyclone jakke er både vind- og vanntett. Pustbar og ventilerende. Den ultimate jakken til alle slags aktiviteter og vær!

Hiball Jacket

Denne super pustbare jakken har et tynt fleece-för som gjør den perfekt til litt kaldere dager. Den er både vannavvisende og har god ventilasjon, med andre ord perfekt til tur.

 

 Cyclone Jacket        Hiball Jacket 

Hold deg varm under hele eventyret!

Illusion Hoodie

Denne fleecen er sterk, holdbar og har en atletisk passform. Den er superelastisk og passer til mye mer enn bare fotturer.

Tornado Fleece

Vår varmeste fleece, med superelastisk Softshell. Denne er perfekt til aktiviteter på litt kaldere dager.

 

Illusion Hoodie        Tornado Fleece

Hvordan tenne et leirbål

Trenger du tips om hvordan du tenner leirbål på turer og ekspedisjoner? Vi har samlet dem her for deg! 

Lær hvordan du tenner et bål

Sørg for å få i deg nok væske på tur

Vil du lære hvordan du kan rense vann fra elver og innsjøer når du er ute på eventyr? Vi har noen viktige tips til deg! 

Hvordan rense vann

Vanlige spørsmål


> Hva skal jeg ta med på en tur?

Sørg alltid for at du har en full ladet telefon isåfall det er en ulykke, og du må ringe for å få hjelp. Avhengig av hvor du går, kan det også være godt å fortelle en annen person hvor du skal, og når du forventes å være tilbake. Når det gjelder pakking, er det aldri noe galt med en matpakke og en termos med din favorittdrikke. Ta med litt ekstra hvis du er usikker på mengden vann du trenger. Ikke glem å sjekke været på forhånd, og ta med et ekstra mellomlag eller en skalljakke hvis været snur. Sist, men ikke minst, ikke glem blemmeforebyggende lapper, det kan spare både turene dine og dine venner.

> Hvordan velger jeg de riktige turbuksene?

Det er viktig å huske på hva slags klima og terreng du vil gå i. Hvilket vær du kan støte på og hvilke temperaturer det blir. Om sommeren er det viktig å ha god ventilasjon eller for eksempel zip-off bukser hvis det forventes å være varmt. For regnfulle eller vindfulle dager er et par skallbukser det perfekte valget, mens det på en solrik sommerdag kan være for varmt. For å dekke så mange værforhold som mulig, er det smart å bruke lagdelingsprinsippet. I kaldere vær og minusgrader er det smart å ha et grunnlag som kan holde kroppsvarmen tett og samtidig frigjøre kroppsfuktighet. Hvis det regner eller blåser kraftig, er et par skallbukser over vanlige turbukser gode for å beskytte mot været. Ingen bukser er perfekte for alle vær, men med et underlag, turbukser og et par skallbukser, er det nesten ingenting som hindrer deg i å dra ut på ditt neste eventyr.

> Hva er en hybridbukse?

Hybridbukser er bukser som består av to eller flere materialer, der de forskjellige materialene sammen optimaliserer buksens funksjon. Et eksempel er våre GP Pro Pants, som består av forsterkede deler som er ekstra slitesterke og vannavvisende, samt strekkdeler for komfort og ventilasjon.

> Hvordan skal jeg vaske turbuksene / utendørsbuksene?

Du vasker dem i 40 graders fargevask. Du kan tørke i tørketrommelen, men husk at høy varme kan påvirke strekkdelene på plagget. Vi anbefaler imidlertid tørketrommel på lav varme for å reaktivere DWR-behandlingen (for ekstra vann- og smussavstøtende egenskaper) som man behøver! Våre utendørsbukser er også impregnert med en fluorkarbonfri behandling for ekstra vann- og smussavvisning. Effekten av behandlingen avtar etter et visst antall vasker, og derfor anbefaler vi at du bruker vår vannavvisende spray eller voks for å forlenge beskyttelsen (merk at du helst ikke skal strekke materialet, da det er vanskelig å få voksen jevnt på de delene).

×