Gratis frakt & gratis retur i 30 dager
Svensk design og kvalitet
Vurdering på 4,6 og 460 000+ anmeldelser
Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Dame
Herre
Tilbehør
Kampanjer
Guider
image

BLACK FRIDAY hos RevolutionRace

sherpa.jpg

​Følg med og gjør deg klar!

Forbered deg til de villeste tilbudene noensinne - Black Friday, 2022! Vi vil hjelpe deg med å få tak i de beste tilbudene når Black Week er i gang, så bruk tiden i forkant på å finne ut hva du ønsker deg og trenger slik at du kan starte nye eventyr mens de andre bare har begynt å tenke på det!
 

Check.png Årets beste kupp

Check.png Opptil 50% rabatt

Check.png Eksklusive tilbud

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få VIP-tilgang til årets beste tilbud!

Ta det med ro, vi hater spam like mye som deg, og vi kommer aldri til å selge informasjonen din til en tredjepart. Les mer om personvernpolicyen vår her.

Finn dine favorittjakker og -bukser

La noen andre ta seg av tenkingen på Black Friday. Finn ut allerede i dag hvilken jakke eller bukse som skal bli favorittplagget som er med på alle dine eventyr og la de andre grunne på dette når det begynner å haste. Hvis du er forberedt, vil du få tak i utstyret du har mest lyst på til dine kommende reiser uten problemer! Ta en titt på vår jakke- og bukseguide for mer informasjon om hvert enkelt plagg, slik at du enkelt kan velge ut favorittene dine og komme deg ut på eventyr!

Finn din nye favorittjakke →Sammenlikn bukser og finn ditt neste par →

hiball.jpg

whisper.jpg

Finn den perfekte passformen

Ikke la mål og tanker om riktig størrelse bli det viktigste fokuset på Black Friday. Finn den perfekte passformen på klærne allerede nå slik at du kan få tak i nye favoritter i ro og mak når det gjelder – før alle andre!

Hjelp meg med å finne den perfekte passformen →

 

Lag-på-lag

Det kan være vanskelig å kle seg riktig i forhold til været, særlig dersom du ikke vet hvordan lag-på-lagprinsippet fungerer. Lær om dette og bli klar for Black Friday - få tak i tilbudene før alle andre og la dem sitte igjen og klø seg i hodet over hva de skal kjøpe!

Beste tips om lag-på-lag →

illusion.jpg

igloo.jpg

Kle deg for kaldt vær

I stedet for å kaste bort tid på Black Friday på å tenke over hva du bør ha på deg på kalde dager, kan du heller komme deg ut og nyte naturen! Les tipsene våre om bekledning på kalde dager slik at du kan komme deg ut på den store dagen, mens de andre stresser med hva de trenger!

Vis meg hvordan jeg bør kle meg i vinter →

Når er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag som finner sted fredagen etter den amerikanske høytiden "Thanksgiving", det vil si den 4. fredagen i november. I 2023 kommer Black Friday på fredag den 24. november.

Hva er Black Week?

Black Week er navnet på en utvidet Black Friday, hvor spesielle tilbud varer hele uken. På samme måten har mandagen etter Black Friday fått navnet Cyber Monday, og byr også på massevis av gode tilbud.

Hvorfor handle under Black Week?

Mange mennesker benytter sjansen til å kjøpe julegaver på forhånd siden Black Friday er like før jul. Kjøp noe fint til deg selv eller kjøp en gave til noen du er glad i, f. eks. kjæresten din, en venn eller kanskje foreldrene dine?

Hva kan jeg kjøpe hos RevolutionRace under Black Week?

RevolutionRace har selvfølgelig en rekke fantastiske tilbud på Black Friday og under Black Week! Benytt deg av sjansen til å kjøpe rimelige klær for fotturer og andre aktiviteter til ekstra gode priser for alle. Velg mellom produkter som vann- og vindtette turjakker, holdbare friluftsbukser, skjorter og jakker i fleece, hettejakker, joggebukser, lange underbukser og mange andre friluftsprodukter. RevolutionRace har en mengde morsomme, stilige og fargerike produkter som passer perfekt for alt fra fotturer, camping, fisking, hundesport og andre friluftsaktiviteter til turer i skogen eller hageliv. Og målet vårt er, selvfølgelig, å alltid tilby en perfekt passform!

Som vanlig tilbyr RevolutionRace gratis frakt og retur under Black Week. Vi håper du finner mange flotte friluftsprodukter til ditt neste eventyr hos oss på Black Friday!

Filter   (1)
0 produkter
Sorter etter
Valgt for deg

Filter

Kjønn
Tøm
Vis produkter ()

Black Friday 2022

Vi er i full gang med å forberede alle de gode tilbudene på friluftsbukser, jakker og mer til Black Friday og Black Week 2022. Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær den første til å motta dem!

×