Betalingsalternativ


Alle Klarnas betalingsalternativer er gratis hos oss på Fritidsfabriken, også faktura!

Har du noen spørsmål rundt din faktura eller betaling, kan du ringe Klarna på tlf. 21 01 89 91

Kontaktinformasjon, vanlige spørsmål og chat finner du her:

Klarna Kundeservice

Faktura

Klassikeren blant enkle og trygge betalinger. Når du handler på faktura med Klarna, får du alltid hjem dine varer før du betaler. Du betaler aldri for noe som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Dessuten betaler du hele beløpet direkte, slik at det er ute av verden.

Vil du delbetale din faktura? Det er enkelt. Det eneste du trenger å gjøre, er å betale inn et lavere beløp enn fakturasummen, så flytter vi deg automatisk til fleksibel betaling. Ganske enkelt.

Delbetaling

Akkurat som når du kjøper med faktura, får du varene før du betaler. Du kan velge å dele din betaling på 6, 12 eller 24 måneder. Du vet hva din månedskostnad blir – og du vet når du er ferdigbetalt.

Du som delbetaler, får dessuten alle dine kjøp på en smart månedsfaktura. Det gir deg bra oversikt, og du betaler bare en fakturaavgift. Riktig så enkelt, ikke sant? Du kan også når som helst enkelt bytte til konto ved å betale inn et lavere eller høyere beløp enn det som står på din faktura. Hva koster det?

Konto – betal i ditt eget tempo

Det er ikke mange som har samme utgifter hver måned. Derfor kan det være fint å bestemme selv hvor mye du vil betale inn. Noen ganger så lite som mulig, og noen ganger en større sum. Kanskje alt sammen. Les mer

Bankoverføring

Direkteoverføring fra din bank.

Kort

Det er naturligvis også mulig å betale med kort, velg kortbetaling.