PERSONVERNPOLICY


Om personopplysninger

For oss på RevolutionRace er det alltid viktig at dine personopplysninger håndteres på en trygg og sikker måte. Vi følger alle lover og regler som gjelder for beskyttelse av personopplysninger. Denne policyen hjelper deg bl.a. med kunnskap om hva slags informasjon vi samler inn, og om hvordan den blir benyttet. Du er alltid velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål eller tanker om hvordan vi håndterer dine opplysninger. RevolutionRace AS, 917 349 886, c/o BDO AS Storgata 18, 1776 HALDEN, Norge er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du har behov for å kontakte RevolutionRace, finner du kontaktopplysninger på hjemmesiden.
 


Hvilke personopplysninger behandler vi?

Vi håndterer opplysninger om deg forskjellig, avhengig av om du er uregistrert kunde som surfer rundt og handler, om du har opprettet en konto og dermed er medlem, eller om du har registrert at du vil ha informasjon fra oss ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Nedenfor kan du lese hva som gjelder for de respektive kategoriene.


Opplysninger om deg som er kunde

For å kunne håndtere dine bestillinger og kjøp må vi behandle følgende opplysninger om deg:

  •        Navn
  •        Adresse, telefonnummer og e-post
  •        Personnummer (for enkelte betalingsalternativer)
  •        Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  •        Informasjon om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)

Dette gjør vi på bakgrunn av lovregulering om gjennomføring av kjøpsavtalen; uten denne informasjonen kan vi ikke fullføre avtalen vår med deg. Informasjonen lagres hos oss i 36 måneder etter gjennomført levering og betaling, for å kunne hjelpe deg med eventuelle reklamasjoner eller garantihenvendelser.

 

For at vi skal kunne følge de lover og regler som gjelder for oss, må vi behandle følgende opplysninger om deg:

  •        Navn
  •        Adresse
  •        Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  •        Informasjon om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt og leveringsadresse)

Dette gjør vi på bakgrunn av lovregulering om rettslig forpliktelse, som innebærer at vi må håndtere opplysningene for å følge de lovene vi omfattes av. Et eksempel er bokføringsloven, og derfor lagrer vi denne informasjonen med begrenset tilgang i 7 år + inneværende år.

 

For at vi skal kunne tilby en kundeservice til deg, må vi behandle følgende opplysninger om deg:

  •        Navn
  •        Telefonnummer og e-post
  •        Personnummer (for enkelte betalingsalternativer)
  •        Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  •        Informasjon om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
  •        Informasjon som du selv gir i din kommunikasjon med oss

Dette gjør vi på bakgrunn av lovregulering om at behandlingen er nødvendig for å imøtekomme vår og din berettigede interesse av å kunne svare på spørsmål fra deg. Vi lagrer informasjonen i 36 måneder for å kunne løse henvendelser til kundeservicen, men også for å kunne håndtere eventuelle reklamasjoner.


For å kunne markedsføre oss mot deg og vise våre produkter og tilbud, både på nettsiden vår og gjennom våre samarbeidspartnere, håndterer vi følgende opplysninger om deg:

  •        IP-adresse
  •        Data som er samlet inn fra cookies og liknende, for eksempel hvilke produkter du har klikket på, og sider du har besøkt
  •        Ordrenummer

Dette gjør vi på bakgrunn av lovregulering om at behandlingen er nødvendig for å imøtekomme vår berettigede interesse av å markedsføre våre produkter til deg i opptil ett år etter din siste aktivitet på vår nettside. For å gjøre dette benytter vi oss av ulike eksterne annonsetjenester og samarbeidspartnere. Du kan også lese mer om denne innsamlingen, delingen og bruken av data, samt fjerne opplysningene som håndteres via disse kanalene ved å følge lenkene nedenfor:

Google: https://policies.google.com/privacy/partners

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences


Hvis du vil motta vårt nyhetsbrev, få ulike tilbud, være med i kundeundersøkelser, gi tilbakemeldinger eller stille et spørsmål i vårt kundeforum, må vi håndtere følgende opplysninger om deg:

  •        Navn
  •        Adresse, telefonnummer og e-post
  •        Opplysninger som du selv gir fra deg (f.eks. dine formål, dine tilbakemeldinger og lignende)

Dette gjør vi kun når vi har fått ditt samtykke i forbindelse med at du gir fra deg opplysningene. Lagringstiden kan variere avhengig av situasjon, men er alltid beskrevet i samtykket som du gir i det enkelte tilfellet. Samtykket kan når som helst tilbakekalles av deg som er registrert.

 


Hvem vil vi kunne dele dine opplysninger med?

Vi deler av og til informasjon, inkludert personopplysninger, med enkelte mottakere for å kunne utføre handlingene som er beskrevet ovenfor. I enkelte tilfeller, når tredjepartsleverandører og samarbeidspartnere behandler opplysninger for vår regning, eller om det er nødvendig ifølge loven, oppretter vi avtaler om behandling av personopplysninger for å sikre at også disse parter behandler dine personopplysninger ifølge loven. Vi selger aldri dine opplysninger til noen andre uten ditt samtykke. De vil kunne dele din informasjon med, er:
 

Tjenesteleverandører

For å oppfylle formålet med vår behandling av dine personopplysninger deler vi dine personopplysninger med foretak som tilbyr tjenester til oss, f.eks. for å håndtere forsendelse og levering av dine varer eller tilby bestemte systemer. Disse foretakene kan kun behandle dine personopplysninger ifølge våre uttrykkelige instruksjoner, og de kan ikke benytte dine opplysninger til noe annet enn dette.
 

Betalingstjenesteleverandører

For å administrere betalinger via nettsiden, benytter vi oss av ulike betalingstjenesteleverandører. Betalingstjenesteleverandøren er personopplysningsansvarlig for sin egen behandling av dine personopplysninger, og har separate vilkår som gjelder for dem. Informasjon om deres vilkår og håndtering av personopplysninger får du når du velger hvilken betalingsmåte du vil benytte på nettsiden.
 

Samarbeidspartnere

For at vi skal kunne bytte ut våre samarbeidspartnere for trafikk til oss som har blitt drevet via deres kanaler, deler vi opplysninger som ordrenummer og kjøpesum med våre samarbeidspartnere. Opplysningene deles kun for det formålet, og de selges eller deles ikke ytterligere.
 

Øvrige mottakere

Vi vil kunne overføre dine personopplysninger til andre mottakere, f.eks. myndigheter, dersom det kreves ifølge loven. Hvis hele eller deler av vår virksomhet selges eller integreres med en annen virksomhet, kan dine personopplysninger leveres ut til våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver, og leveres videre til virksomhetens nye eier(e).


Dine rettigheter

Du har rett til å få vite hvilke av dine personopplysninger vi benytter, via en såkalt registerutskrift. Hvis du ønsker en komplett registerutskrift, kan du kontakte vår kundeservice, så vil de hjelpe deg.

Vi vil sørge for at dine personopplysninger er korrekte og oppdaterte, og du har også rett til å få rettet opp feil opplysninger om deg. Dersom de opplysningene du har gitt oss, endrer seg, for eksempel om du forandrer e-postadresse, navn eller betalingsopplysninger, eller om du vil si opp kontoen din, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice.

Med formål om at du skal få informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, har vi valgt – i tillegg til disse retningslinjene – at vi også gir informasjon i forbindelse med innsamlingen av personopplysninger der det fremgår hvilke opplysninger vi behandler, den lovlige bakgrunnen for behandlingen samt estimert periode disse opplysningene kommer til å bli behandlet. I tillegg finnes det alltid oppdatert informasjon om behandling av personopplysninger på vår nettside.

I de tilfellene vi behandler dine personopplysninger, med bakgrunn i ditt samtykke, har du når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke om behandlingen. Du har også rett til å motsette deg enkelte former for behandling, for eksempel for formål som gjelder direkte markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev. Under visse omstendigheter har du også rett til å få dine personopplysninger slettet eller blokkert. Dette gjelder imidlertid ikke dersom vi for eksempel ifølge loven må oppbevare eller på annen måte håndtere opplysningene, eller dersom opplysningene er nødvendige for å kunne fullføre en avtale med deg.
 


Kontakt

Hvis du har noen spørsmål angående hvordan vi håndterer dine personopplysninger, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du ikke er fornøyd med svaret du får fra oss, eller med hvordan vi håndterer dine opplysninger, har du rett til å sende en klage til rettmessig tilsynsmyndighet.


Cookies

Les mer om cookies i våre retningslinjer for bruk av cookies.