Om oss

Nedenfor illustrerer vi forskjellen mellom andre merker og oss. Takket være Internett og sosiale medier kan vi ta kontroll over hele kjeden og droppe butikker, og derigjennom også tilby kunden en bedre pris, høyere kvalitet og raskere plukke frem produkter kunden vil ha. Dette har hjulpet oss til å bli Facebook success story 2016 og Årets næringsdrivende i Borås 2016!

Ideen til Revolution Race og Fritidsfabriken ble til på en tur opp til Everest basecamp i Nepal for et par år siden. Pernilla, en av grunnleggerne av RevolutionRace, hadde vanskelig for å finne klær før gåturen med virkelig bra passform. De plagg hun fant som holdt mål funksjonelt, var rett og slett for dyre, og passformen var langt ifra hva hun var ute etter. De billigere merkene holdt ikke mål verken i funksjon, design eller passform. Hun tenkte at "noen" burde ta tak i problemet, det burde finnes et merke som laget skikkelig bra funksjonsklær med utrolig passform til en overkommelig pris. Noen ble etter hvert oss selv ...

Nå flere år senere, og sammen med Niclas som også er en innbitt reisende, har de gjort ideen til virkelighet. Både Pernilla og Niclas er travelers i blodet og har besøkt alle verdenshjørner, de reiser så ofte de kan til alt fra Amazonas-jungelen til hiking i de svenske fjellene og klatring i Thailand.

Vi gjør alt for at våre plagg skal stå seg i test mot de aller beste outdoorplaggene på markedet.

Hvorfor finnes vi?

Vi er opprørerne i en altfor overpriset bransje som vet at det er mulig å produsere superfine outdoorklær med utrolig bra passform i de beste materialene til en helt grei pris. Vårt mål er at du som kunde skal være mer fornøyd med våre plagg enn med et dobbelt så dyrt. Vi er ikke fornøyde før du som kunde er fornøyd med våre produkter! Vi jobber med de aller beste materialene og utvikler kontinuerlig nye materialer og membraner for at våre plagg skal være like bra som vi selv vil ha dem. Vi hardtester selv våre produkter og lytter til tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi har sendt tilbake prøver på friluftsbuksen Nordwand seks ganger fordi vi ikke var fornøyd med tråden. Nå bruker vi en virkelig sterk tråd i hele buksen, sydd med dobbelte sømmer i hele buksen, triple i grenen. De skal holde lenge!

Vi har vært på fabrikk i Vietnam og testet plagg som har vært i produksjon og underkjent hele produksjoner fordi vi stiller høyere krav enn mange andre merker. De tester som er standard i klesbransjen, er i mange tilfeller utilstrekkelige, vi har utviklet egne testmetoder der vi tester plagg slik de slites i virkeligheten, ikke i testmiljø. Vi avskyr selv når plagg går i stykker, så vi velger de detaljer og materialer vi selv vil ha i alle plagg.

Våre klær

Ett plagg skal kunne brukes til flere aktiviteter, multifunksjonelle plagg er hva vi streber etter. Velsittende funksjonsplagg i riktig materiale, hybridklær som kombinerer slitesterke materialer med stretchmateriale for beste funksjon og passform. Materiale for fukttransport og blandingsmateriale for en behagelig følelse mot huden. Riktig plasserte ventilasjonspaneler og ventilasjonsglidelåser er viktig for at plagg skal fungere ved aktiviteter med forskjellig intensitet.

I våre Pro-buksemodeller velger vi de beste materialene, glidelåser fra YKK, supersterk tråd i alle hovedsømmer og knappelukking nederst. De tåler alle påkjenninger man utsetter dem for, alt fra fjellturer til ukelange gåturer i virkelig vanskelige forhold. Våre testpersoner har vært oppe på flere topper over 6000m, de har klatret i dem, vi har kjørt langtidstester og vasket dem utallige ganger for å forsikre oss om at de er så bra som vi selv vil ha dem.

Våre basismodeller tester vi selvsagt også nøye, i dem har vi valgt detaljer som tåler tøff hverdagsbruk over lengre tid. Vi har flere kunder som har klatret i fjellet i Nordwand-buksen og mener den fungerte ypperlig.

Revolution Race ble startet i 2013, og hittil har alle kolleksjoner blitt utsolgt fortere enn vi hadde regnet med. Vi vokser så det knaker, og flere og flere oppdager at våre produkter virkelig holder hva vi lover. Veldig mange kunder som har handlet hos oss, kommer tilbake og kjøper flere produkter, en bedre attest kan man ikke få! Vi lytter virkelig til våre kunder, flere fargevalg, endringer og forbedringer vi har gjort på våre produkter, kommer etter tilbakemeldinger fra kunder.

.

Miljø og etikk

Vi følger Europas og Sveriges direktiv om kjemikalier og jobber kontinuerlig for å bli enda bedre. Vi har selv vært på plass i våre fabrikker i Vietnam for å forsikre oss om at arbeidsforholdene, lønn m.m følger landets lover og Code of conduct. Vi benytter oss av fabrikker der flere store utenlandske og svenske outdoormerker/skimerker produserer sine klær. Vi har produksjon i Kina og Vietnam.

En fornøyd kunde er vår høyeste prioritet, vi lytter til dere! Vi tar mer enn gjerne imot kommentarer om våre artikler, detaljer som er bra eller dårlige, om hjemmesiden og service og opptreden i alminnelighet. Gi lyd fra dere og fortell oss hva dere synes, vi jobber kontinuerlig med å bli enda bedre!

KUNDESERVICE

Grunnleggerne av Revolution Race og Fritidsfabriken, Pernilla og Niclas. (Høye kysten)

Bedriftsinformasjon

Bare kontor, ikke butikk. Vi selger bare online.

RevolutionRace AS
c/o BDO AS Storgata 18
1776 HALDEN
Org.nr 917349886