Gratis frakt & gratis retur i 30 dager
Svensk design og kvalitet
Vurdering på 4,6 og 460 000+ anmeldelser
Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Dame
Herre
Tilbehør
Kampanjer
Guider
image

♥ Valentinsdagen ♥

Gaveguide

Ta meg til gavebutikken

image

Gratis frakt & gratis retur i 30 dager

De beste gavetipsene

På jakt etter gaveideer for dem du er glad i, ja kanskje til og med deg selv?

Da er du på rett sted! Finn den perfekte gaveideen for pappaen din, mammaen din, kjæresten din eller en som du mener fortjener noe ekstra!

image

Gaveideer for camperen

Enten du camper eller glamper, har vi utstyret du kommer til å ville ta med deg på den nesten turen din!

For camperen

image

Gaveideer for klatreren

Utstyr som hjelper klatreren opp på fjellet uten å måtte kompromisse på funksjonalitet!

For klatreren

image

Gaveideer for skiløperen

Kulden og snøen har ikke en sjanse når skiløperen har på seg det rette utstyret!

For skiløperen

Hvem liker ikke bløte gaver?

image

Gaveideer for ham

Kanskje kjæresten din er på jakt etter en ny jakke til neste ekspedisjon? Trenger pappa et par multifunksjonelle bukser for lange skogsturer? Eller kanskje du har en bror, en svigerfar, venn eller sønn som har lyst på nye hansker eller en varm lue? Ikke let mer - vi har gaveideer for alle mennene i livet ditt!

Til han

image

Gaveideer for henne

Er venninnen din på jakt etter et par multifunksjonelle og formende friluftsbukser? Har mamma behov for noen komfortable bukser til dagligdagse aktiviteter eller "nedetid" i naturen? Eller har du en venn, søster, datter eller svigermor som trenger utstyr for en bekymringsløs tur med hunden? Se her for å finne gaveideer til alle kvinnene i livet ditt!

Til henne

På jakt etter gaveideer og vet ikke hvor du skal begynne?

Ikke bekymr deg, vi har det du trenger! I gaveguiden vår finner du massevis av inspirasjon til hva du kan gi til folk du mener fortjener noe ekstra. Selvfølgelig kan vi tilby klær og utstyr for alle typer utendørsaktiviteter, enten det dreier seg om å gå ut med hunden, fotturer, fjellklatring eller kanopadling. Våre klær er også supre om du driver på i garasjen eller står krumbøyd over busker og prydplanter i hagen! Og etter å ha vært ute en hel dag? Da krøller du deg sammen i et deilig sett, med ullsokker på bena og en varm kopp kakao. Vi har noe for alle og enhver, i gavebutikken vår!

Gaveideer til friluftsfolk?

Hvis du selv, eller noen du er glad i, er av typen som elsker å være ute i naturen like mye som oss, da vil de elske absolutt hva som helst du gir dem som har med friluftsliv å gjøre. Hva med noen slitesterke og multifunksjonelle bukser som vil ta dem opp på det fjellet eller over den elven uten å måtte kompromisse på kvalitet? Eller kanskje en vind- og vanntett jakke for hverdagens eventyr? Å gå tur med hunden i utstyr laget for friluftsliv gjør turen mye morsommere, og å dra på sledetur med ungene i de rette klærne vil gi dem minner for resten av livet. Og sist, men ikke minst, er tilbehør også et hett tips!

Vær forberedt før du kjøper gavene dine!

Våre beste tips for bekymringsløs handleopplevelse er å få tak i gavene tidlig og å være forberedt. Du kan for eksempel finne den perfekte størrelsen med vår størrelsesguide før du kjøper gaven! Vi tilbyr selvfølgelig gratis frakt og gratis retur i 30 dager, men ved å kjøpe den riktige størrelsen kan du sørge for at dine kjære kan nyte gaven etter at de får den, istedenfor å løpe fram og tilbake til postkontoret,

×