Søk etter produkt

Gjør deg klar for regnværsdager!

Det finnes ikke dårlig vær når du handler hos RevolutionRace!

Ikke la regnet stoppe deg fra å nyte naturen – bare husk å velge de riktige klærne som holder deg tørr.
Alt regntøyet vårt er vanntett til forskjellige nivåer og puster ulikt. Det viktigste er å finne det som passer deg og dine aktiviteter best.

RevolutionRaces toppliste med vanntette klær

Vurdering av vannsøyletrykk og DWR-behandlinger

Vannsøyle

"Vannsøyle beskriver vanntrykket i millimeter som et stoff kan håndtere før vannet trenger inn i materialet. Se for deg et glassrør plassert på et klesplagg, som fylles opp med vann. Når du har fylt røret opp til 15 000 mm, det vil si 15 meter, og vannet passerer gjennom stoffet, så har plagget en vannsøyle på 15 000 mm.

Alle våre vanntette plagg er merket med vannsøyler, slik at du enkelt kan få en oversikt over hvor vanntett det bestemte plagget er. Det er en garanti for deg som kunde på at plaggets stoff har blitt testet for sin vannbestandighet. RevolutionRace tester også alt vanntett utstyr ute i naturen for å sikre funksjonalitet i alle årstider og i all slags vær.

100 % PFC-fri DWR

RevolutionRace bruker en 100 % PFC-fri DWR i alle produkter. DWR står for Durable Water Repellent. Behandlingen hindrer stoffet i å bli gjennomvått, tungt og kaldt, noe som påvirker ytelsen. DWR får vannet til å perle seg og renne av plagget. I det lange løp kan DWR-behandlingen påvirkes av slitasje, smuss og kroppsvæsker, noe som er grunnen til at pustende og vanntette plagg må impregneres på nytt. Hvis du merker at plagget absorberer vann, anbefaler vi at du vasker og tørker plagget for å aktivere DWR-behandlingen på nytt. Vi anbefaler at du av og til impregnerer plagget på nytt, med RevolutionRaces PFC-frie Xtreme H2O Repelspray.

Slik gjør du klærne dine vanntette

Tips til regnværsdager

icon-checkmark.svg Ventilasjon og pusteevne

Husk at svette også er fuktighet som kjøler ned kroppen og kan sette en demper for trivselen på turen. Høyest mulig vannsøyle er ikke alltid det viktigste hvis du skal bevege deg rundt, det er også viktig å ha klær som puster. Finn balansen som passer deg og aktiviteten din best.

icon-checkmark.svg Teipede sømmer

Velg friluftsklær som har teipede sømmer og vannavstøtende glidelåser. Det er på disse stedene at plaggene er svakest og vil slippe inn vann først.

icon-checkmark.svg En stor hette

En god hette er din beste venn i kraftige regnbyer. Velg en hette som er litt større og beskytter ansiktet. Det er også viktig at den kan strammes slik at den sitter godt på hvis det blåser. Et godt tips er å bruke en caps i tillegg, for ekstra beskyttelse.

Hvilket vær vil du komme til å møte?

Når det plutselig begynner å regne

Typhoon jakken og buksene våre er vanntette, ventilerende og super lette. Siden de lett kan lagres i sin egen lomme, er de det perfekte settet å ta med i sekken hvis du forutsier dårlig vær. Når de første regndråpene treffer bakken, kan du bare ta frem Typhoon settet og kle det over klærne. Takket være at hele siden på buksene har glidelås er de klare til å beskytte deg mot regnet på kort tid!
Les mer på kolleksjonssiden vår → 

Vannsøyle: 20 000 mm
Pusteevne: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vekt: 376 g i størrelse Medium (Herre)
Buksens vekt: 298 g i størrelse Medium (Herre)
Designet for: Allround, Fiske, Hundesport, Vandring
 

Sjekk det ut →

 

Når regnet ikke stopper

Cyclone er designet for ekstremvær. Den er vanntett, vindtett og ekstremt pustende. Den har vår beste membran, Hypershell® Pro, med fluorkarbonfri BIONIC-FINISH®ECO. Den har 4-veis stretch for perfekt passform og fullt teipede sømmer.
Les mer på kolleksjonssiden vår → 

Vannsøyle: 15 000 mm
Pusteevne: 20 000 g/m²/24h
Jakkens vekt: 680 g i størrelse Medium (Herre)
Buksens vekt: 540 g i størrelse Medium (Herre)
Designet for: Vintersport, Allround, Fiske, Fjellsport, Vandring
 

Sjekk det ut →

 

For en tur i regnet

Silence ProShell er en jakke du kan bruke til alle typer friluftsaktiviteter. De teipede sømmene sammen med en Hypershell® Pro-membran gjør jakken vanntett. Membranen i 4-veis stretch er både stille og smidig. Nå oppgradert med nytt forbedret stoff og vanntette YKK-glidelåser.

Vannsøyle: 15 000 mm
Pusteevne: 8 000 g/m²/24h
Jakkens vekt: 650 g i størrelse Medium (Herre)
Buksens vekt: 474 g i størrelse Medium (Herre)
Designet for: Vintersport, Fiske, Hundesport, Terrengsykling, Vandring, Allround
 

Sjekk det ut →

 

Når regnet kommer og går

Monsoon Jacket er vår første multifunksjonelle jakke i lengre modell. Den er utviklet for å tåle røft vær, uten å gå på akkord med stilen. Den har vind- og vanntett Hypershell® Performance-membran med fluorkarbonfri BIONIC-FINISH®ECO-behandling. Alle glidelåser er YKK® AquaGuard og sømmer er fullt teipet for å holde fuktigheten ute.

Vannsøyle: 10 000 mm
Pusteevne: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vekt: 814 g i størrelse Medium (Dame)
Designet for: Vandring, Allround, Urban, Fiske, Fjellsport, Hundesport
 

Sjekk det ut →

 

×