Søk etter produkt

Frakt & Levering

Vi vet at du higer etter å komme deg ut i det fri, så vi jobber hardt for å opprettholde raske frakt- og leveringsrutiner. Hvis du har noen spørsmål om frakt, er det gode muligheter for at du finner svaret under. Hvis ikke, er du alltid velkommen til å kontakte vår vennlige kundeservice.

Fraktkostnader

Frakten vår er alltid GRATIS! Uten minimumskrav til kjøp. På den måten har du mer penger til eventyrene dine. 

Leverigstid

Vi leverer vanligvis produktene i løpet av 2–5 arbeidsdager fra den dagen du la inn bestillingen. (Når det er sagt, hender det at produktene flyr ut av hyllene våre fordi vi har en spesielt populær kampanje. Da kan leveringen ta litt lenger tid enn normalt.)

Logistikkpartnerne våre

Vi jobber sammen med flere logistikkpartnere for å få bestillingen din til deg så raskt og effektivt som mulig. I Norge leveres bestillingene av Bring.

Kan jeg spore bestillingen min?

Større pakker som sendes med distribusjonspartneren vår Bring kan spores.

Hvordan blir pakken min levert?

Det kommer an på størrelsen på pakken. Små pakker leveres rett i postkassen og større pakker til det nærmeste utleveringsstedet.

Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken min?

Hvis du ikke henter pakken, blir den returnert til oss, og vi har rett til å belaste et gebyr på kr. 149,– for å dekke tapet vårt.

Når kan jeg hente pakken min?

Hvis pakken sendes til et utleveringssted, får du en hentelapp i posten, en SMS eller en e-post når den er klar til å hentes.

Må jeg betale noen tollavgifter eller MVA for produktene jeg kjøper fra RevolutionRace?

Nei, vi tar oss av det!

Hva gjør jeg hvis produktet blir skadet under leveringen?

Hvis du tror at noe har skjedd med produktene dine under levering, må du kontakte kundeservice i løpet av to dager etter at du har mottatt varen. Les mer om skadede produkter under våre generelle vilkår.

Hva hvis jeg vil returnere noe?

Ikke stress hvis produktet ikke er en perfekt match. Du finner detaljerte instruksjoner for hvordan du kan returnere det her. Returer er gratis, så lenge du bruker den forhåndsbetalte returetiketten i pakken.

×