Søk etter kategori, produkt, aktivitet..

Personvernpolicy

Om personopplysninger
For oss i RevolutionRace er det viktig at dine personopplysninger behandles på en trygg og sikker måte. Vi følger lover og regler som gjelder behandling av personopplysninger. Denne erklæringen hjelper deg blant annet å forstå hva slags informasjon vi samler inn, hvordan den brukes og hvilke rettigheter du har. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis det er noe du lurer på. Kontakt oss på gdpr@revolutionrace.se. Ytterligere informasjon om dette finner du i seksjonen "Dine rettigheter".

Hvem er ansvarlig for personopplysningene mine?
Ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger: RevolutionRace AS, 917 349 886, c/o BDO AS Storgata 18, 1776 HALDEN, Norge.
________________________________________
En oversikt over personvernerklæringen
Denne erklæringen gjelder for når du besøker nettstedet vårt for å handle, se på utvalget vårt eller er interessert i vårt nyhetsbrev. Denne personvernerklæringen gjelder om du kommer i kontakt med oss via nettstedet vårt, over telefon eller via våre sosiale nettverk.
Følgende er et sammendrag av hva som er inkludert i denne personvernerklæringen:
•    Hva er personopplysninger?
•    Hvilke personopplysninger behandler vi?
•    Hvem kan vi dele personopplysningene dine med?
•    Dine rettigheter
•    Hvordan beskytter RevolutionRace dine personopplysninger?
•    Endringer i personvernreglene
•    Ta kontakt med
________________________________________
Hva er personopplysninger?
Uansett hvilken måte du kommer i kontakt med oss (via nett, telefon eller andre kanaler) mottar vi informasjon om deg, såkalte personopplysninger. Mye av personopplysningene vi behandler, genereres av deg når du er i kontakt med oss eller bruker tjenestene våre.

Personopplysninger refererer til all informasjon som kan brukes til å identifisere fysiske personer. Dette kan gjøres enten med personopplysninger direkte, eller i kombinasjon med annen informasjon. Dette betyr at all informasjon som ikke kan brukes til å identifisere deg, defineres som anonym opplysninger. Når slike anonyme opplysninger kombineres med dine personopplysninger, blir dataene ansett som personopplysninger.

I prinsippet gjelder følgende: Du kan nekte å oppgi viss personopplysninger når vi ber deg om å gjøre det. Du kontrollerer hvilken informasjon du vil gi oss, men det kan komplisere eller begrense tilbudet av tjenestene våre. For eksempel kan vi ikke levere varene dine uten en leveringsadresse.

Vi behandler dine personopplysninger kun i samsvar med formålene beskrevet i denne personvernerklæringen.
________________________________________
Hvilke personopplysninger behandler vi?

For å håndtere dine bestillinger, kjøp og anmeldelser behandler vi følgende personopplysninger: 
•    Navn
•    Adresse, telefonnummer og e-post
•    Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
•    Informasjon om bestillingen din (f.eks. bestillingsnummer, produkt, leveringsadresse, faktura og innhold i anmeldelsene dine)

Vi gjør dette for å oppfylle kjøpsavtalen; uten denne informasjonen kan vi ikke oppfylle avtalen med deg. Vi lagrer informasjonen i 36 måneder fra levering og betaling har funnet sted; dette for å kunne hjelpe deg med eventuelle klager og garanti.

For at vi skal overholde lovene og forskriftene som gjelder for oss, behandler vi følgende personopplysninger:
•    Navn
•    Adresse
•    Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
•    Informasjon om bestillingen din (f.eks. bestillingsnummer, produkt og leveringsadresse)

Vi behandler disse personopplysninger for å overholde lovene vi er underlagt. Et eksempel er regnskapsloven, og derfor lagrer vi denne informasjonen med begrenset tilgang i syv år. 

For at vi skal kunne tilby deg kundeservice, behandler vi følgende personopplysninger:
•    Navn
•    Telefonnummer og / eller e-post
•    Fødselsnummer (i forbindelse med noen betalingsmetoder)
•    Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
•    Informasjon om bestillingen din (f.eks. bestillingsnummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
•    Informasjon som du gir i kommunikasjonen med oss

Behandlingen er nødvendig for å tilfredsstille vår legitime interesse i å kunne svare på spørsmål fra deg. Vi lagrer informasjonen i 36 måneder for å kunne svare på dine spørsmål, men også for å kunne håndtere eventuelle klagesaker.

For å markedsføre oss selv ved å vise våre produkter og tilbud på nettstedet vårt og gjennom partnere, behandler vi følgende personopplysninger:
•    Data samlet inn på nettstedet og fra informasjonskapsler, for eksempel hvilke produkter du har klikket på og sider du har besøkt
•    Bestillingsnummer
•    E-post
•    Metadata du har oppgitt, for eksempel kjønn og interesser

Vi behandler disse personopplysninger for å tilfredsstille vår legitime interesse i å markedsføre produktene våre til deg. Informasjon lagres i opptil 36 måneder etter din siste aktivitet på nettstedet vårt. For å gjøre dette bruker vi hovedsakelig annonseringstjenester og partnere som du finner nedenfor. Du kan også lese mer om behandlingen gjennom disse kanalene ved å følge lenkene nedenfor:

Apptus Technologies AB: https://www.apptus.com/integrity-policy/ 
Apptus brukes til å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt, f.eks. ved tilpassede søkefunksjoner og anbefalinger.

Google og Youtube: https://policies.google.com/privacy/partners 
Vi bruker remarketing med Google Adwords fra leverandøren Google Inc. Gjennom dette kan du få tilpasset annonser på andre nettsteder og via Google Søk basert på din tidligere besøk på nettstedet vårt. Du kan velge bort disse innstillingene på: https://adssettings.google.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences 

Instagram: https://help.instagram.com/1415228085373580 

Snapchat: https://support.snapchat.com/en-GB/article/advertising-preferences 

TikTok: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=en 

Du kan også lese om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår policy for informasjonskapsler.


For å sende nyhetsbrev og ulike tilbud via SMS, e-post eller andre direkte kanaler, organisere kundeundersøkelser, motta tilbakemelding og håndtere spørsmål i vårt kundeforum, behandler vi følgende personopplysninger:
•    Navn
•    Adresse, telefonnummer og e-post
•    Data samlet inn fra informasjonskapsler, for eksempel hvilke produkter du har klikket på og sider du har besøkt 
•    Informasjon du gir selv (f.eks. kjønn, preferanser og lignende).

Vi gjør dette bare når vi har mottatt ditt samtykke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake eller justeres av deg. Kontakt kundeservice for å trekke tilbake eller justere samtykke. Behandlingen er nødvendig for å tilfredsstille vår legitime interesse i å markedsføre produktene våre til deg opptil 36 måneder etter din siste aktivitet. 
________________________________________
Hvem kan vi dele personopplysninger dine med?
Noen ganger deler vi informasjon, inkludert personopplysninger, med tredjepart for å utføre behandlingene beskrevet ovenfor. Når tredjepart behandler personopplysninger på våre vegne, signerer vi databehandleravtaler for å sikre at disse partene behandler dine personopplysninger i samsvar med lovkravene. Vi selger aldri dine personopplysninger til noen uten din tillatelse.

RevolutionRace gir bare informasjon til tredjeparter hvis dette er tillatt i henhold til den europeiske personvernforordningen.  

Leverandører
For å oppfylle formålene med behandlingen av dine personopplysninger, deler vi dine personopplysninger med selskaper som tilbyr tjenester til oss, f.eks. for å håndtere utsendelse og levering av varene dine, eller for å levere visse systemer. Disse selskapene kan bare behandle personopplysningene dine i samsvar med våre spesifikke instruksjoner, og kan ikke bruke personopplysningene dine til noe annet enn dette.

Betalingstjenesteytere
For å administrere betalinger via nettstedet bruker vi forskjellige leverandører av betalingstjenester. Betalingstjenesteleverandøren er ansvarlig for sin egen behandling av dine personopplysninger, og har separate vilkår som gjelder for dem. Informasjon om deres vilkår og behandling av personopplysninger blir gitt til deg når du velger hvilken betalingsmåte du vil bruke på nettstedet.

Partnere
Vi deler informasjon med våre partnere, som antall bestillinger og kjøpesum, slik at vi kan  kompensere våre partnere for trafikk som har blitt generert via deres kanaler. Informasjonen deles kun for det formålet, og selges eller deles ikke videre.

Andre mottakere
Vi kan overføre dine personopplysninger til andre mottakere, f.eks. myndighetene, hvis loven krever det. Hvis hele eller deler av virksomheten vår selges eller slås sammen med et annet selskap, kan dine personopplysninger bli utlevert til våre rådgivere, potensielle kjøpere og deres rådgivere og videreformidles til de nye eierne av virksomheten.

Overføringer utenfor EU
Vi kan overføre dine personopplysninger til andre mottakere utenfor EU. I disse tilfeller er det alltid sikre overføringsmekanisme og sikkerhetstiltak på plass.
________________________________________
Dine rettigheter
I henhold til personopplysningsloven har du følgende rettigheter når det gjelder behandlingen av dine personopplysninger:

Rett til innsyn
Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler. Hvis du ønsker en komplett oversikt over dine personopplysninger kan du kontakte vår kundeservice.

Rett til retting
Vi ønsker å sikre at dine personopplysninger er riktig og oppdatert. Du har rett til å få feil informasjon om deg korrigert. Hvis informasjonen du har gitt oss endres, f.eks. hvis du endrer e-postadressen, navnet eller betalingsinformasjonen din, er det bare å kontakte vår kundeservice.

Rett til å trekke tilbake samtykke og rett til å begrense behandlingen
Du har rett til å motsette deg visse behandlinger og trekke samtykke tilbake, for eksempel for formål knyttet til direkte markedsføring og distribusjon av nyhetsbrev.

Rett til å bli glemt
Under visse omstendigheter har du rett til å slette dine personopplysninger.

Dette gjelder imidlertid ikke hvis vi for eksempel er forpliktet av loven til å bevare eller på annen måte behandle informasjonen, eller hvis informasjonen er nødvendig for å kunne oppfylle en avtale med deg.

For å være gjennomsiktig om hvordan vi behandler personopplysningene dine (i tillegg til denne personvernerklæring), gir vi informasjon i forbindelse med innsamling av slike data. Vi oppgir hvilke data vi behandler, det juridiske grunnlaget for behandlingen og hvor lenge disse dataene anslås å bli behandlet. I tillegg blir oppdatert informasjon om behandling av personopplysninger alltid publisert på nettstedet vårt.
________________________________________
Hvordan beskytter RevolutionRace mine personopplysninger?
Hos oss er dine personopplysninger sikre. Vi beskytter dataene gjennom både organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak, som beskytter personopplysninger mot ødeleggelse, tilgang og tap, endring og utlevering av dine personopplysninger til uvedkommende.
________________________________________
Endringer i personvernerklæringen
I RevolutionRace  er vi opptatt i å kontinuerlig utvikler nettstedet vårt og forbedre brukeropplevelsen. Denne personvernerklæringen kan dermed endres. Den siste versjonen er alltid tilgjengelig på nettstedet vårt.
________________________________________
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice eller via vårt kontaktskjema. For spørsmål om GDPR, er du også velkommen til å kontakte oss på gdpr@revolutionrace.se. Hvis du ikke er fornøyd med svaret du har mottatt fra oss eller hvordan vi behandler personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet. 
________________________________________
Informasjonskapsler
Les mer om informasjonskapsler i vår policy for informasjonskapsler.

×