Fri frakt over 1000 NOK & 30 dagers fri retur
Svensk design og kvalitet
Vurdering på 4,6 og 520 000+ anmeldelser
Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider

RVRC Adventure

Vintermoro i Sälen, Sverige

image

Et vintereventyr ulikt alt annet

For en stund siden bestemte vi oss for å prøve plaggene våre i virkelig ublide forhold og reiste til et vinterlig Sälen, nord i Sverige, der alt fra minusgrader og snøstormer til iskalde, solfylte dager sto på agendaen. I ei hytte uten strøm var det utrolig viktig ha på seg det riktige tøyet for å holde seg varm både dag og natt. Hvilke plagg vi anbefaler først og fremst? Rull videre, så forteller vi mer!

De beste klærne for et vintereventyr

Spørsmål og svar med Niclas

Medgrunnlegger av RevolutionRace

Hva var det beste med eventyret?

Vi hadde noen fantastiske dager i Fulufjället i Sälen! Det var verdifullt å kjenne på hvordan det er å leve uten elektrisitet og vann, og lære hvordan man skulle ta seg av hundene som sov ute i -20 °C. Vi fikk anledning til å prøve ut både nye og eksisterende produkter i skikkelig kulde og vind, og fikk verdigulle tilbakemeldinger fra fjellførerne, som er flittige brukere klærne våre.

Favorittplagg?

Jeg liker virkelig det fleecefôrede Softshell-settet vårt, HiBall Jacket og Pants. De har en perfekt kombinasjon av vannavvisende egenskaper, ventilasjon og isolasjon, og fungerer ypperlig på kaldere dager, året rundt. Jeg hadde også på meg Fuse Merino som underlag og en Trekker Fleece som mellomlag, og det fungerte perfekt. På den kaldeste dagen tok jeg også på meg vår Helium Down Jacket for ekstra isolasjon. Den eneste gangen jeg følte meg kald, var på utedoen i -17 °C (og da vi isbadet etter badstuen om kvelden)!

Skaff deg HiBall Set

Våre beste tips når kulden setter inn

Det er helt nødvendig å kle seg etter lag-på-lag-prinsippet for å tåle sterk kulde. Du kan variere antallet lag ut fra hvor kaldt det er, men vi anbefaler at du alltid har minst et innerlag, et mellomlag og et ytterlag. Det er bedre å være for varm enn for kald, og på denne måten kan du enkelt ta av deg et lag eller to hvis du blir for varm. Begynn med de tre kategoriene nedenfor og legg til et lag hvis du ønsker det!

image

Underlag

Ta vare på kroppsvarmen med det riktige underlaget! Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngBambooskin +10°C til 0°C
icon-snowflake.pngFuse Merino 0°C til -10°C

BambooskinFuse Merino

image

Mellomlag

Legg til ekstra varme med en hettegenser eller fleece. Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngElements-sett +10°C til 0°C
icon-snowflake.pngTornado Hoodie 0°C til -10°C

Elements-settTornado Hoodie

image

Skall-lag

Steng regn og vind ute med et skallsett.
Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngWhisper-sett Vannsøyle 20 000 mm
icon-snowflake.pngCyclone-sett Vannsøyle 15 000 mm

Cyclone-settWhisper-sett

Hold deg varm fra topp til tå

Slitesterke strømper, solide hansker og varme luer; her finner du alt tilbehør du kan trenge for et vellykket vintereventyr!

Veiledning til vinterplagg

Vår tur til Fulufjället besto av iskalde netter, vindfylte dager og intense aktiviteter, og klærne våre fikk virkelig vist sine funksjoner og egenskaper til fulle.

Uansett hva som blir ditt neste eventyr: sørg for at du alltid er forberedt med slitesterke og fremfor alt varme klær av høy kvalitet som du virkelig kan stole på. Se vår veiledning til vinterplagg!

Til vår Veiledning til vinterplagg

Bli med oss på en dag i hundesleden!

Har du alltid drømt om å suse gjennom vinterlandskapet og se solen gå ned bak tretoppene? Høre hundenes ivrige ul mens de venter utålmodig på å sette full fart forover?

Ja, en tur i hundeslede sto så absolutt på bucketlisten vår, og det er virkelig noe vi er svært takknemlige for å ha opplevd. Sjekk ut denne koselige filmen fra vår dag sammen med en gjeng firbente fyrer - vi garanterer at det vil fremkalle et smil.

Hunder, altså! 🐶🤍

image
image

I tillegg til å teste plaggene våre i virkeligheten, fikk vi et imponerende eventyr med mange utrolige opplevelser. Om vi kan anbefale et snøeventyr i Fulufjället i Sälen? 100 % ja!

×