RESCUE SERIES

Go Crazy - Stay Safe.

Vi er superstolte over å kunne introdusere den nye Rescue Series – en helt ny kolleksjon med vårt hittil mest high-tech og tøffeste utstyr for utendørsbruk! Alle produktene i Rescue Series er utstyrt med RECCO® redningssystem, noe som gjør deg sporbar og tryggere når du er ute og kjenner adrenalinet strømme fritt. Det er lagt stor vekt på funksjonalitet og innovative løsninger, og dette gjør Rescue Series til et pålitelig valg for alle typer utendørseventyr du kan tenke deg!

Comp 2 Pro Rescue

1099 kr

Comp 2 Pro Rescue Pant er en helt ny friluftsbukse for eventyrere som krever utstyr av høyeste kvalitet. Disse innovative buksene er vind- og vannresistente, og har trelags forsterkninger av vanntett Hypershell® Pro som holder deg tørr og varm under de mest ekstreme værforhold. Med ventilasjonsglidelåser langs lårene og leggene, knelommer for pads og Recco®-reflektorer er Comp 2 Pro Rescue Pants klare for enhver utfordring.

Nordwand Pro Rescue

1049 KR

Nordwand Pro Rescue er en oppgradering av vår bestselgende bukse Nordwand Pro. Den har en forbedret DWR-behandling og doble ventilasjonsglidelåser langs lår og legger, og er en bukse som er godt egnet for høyintensive aktiviteter. Kombinasjonen av nøyaktig plasserte stretch-paneler og forsterkede materialer gir deg full fleksibilitet, samtidig som buksen beskytter deg mot naturkreftene. Nordwand Pro Rescue er en del av vår Rescue-serie som har innebygde Recco®-reflektorer.

GPx Pro Rescue

1049 KR

GPx Pro Rescue er en videreutviklet versjon av den populære buksen GPx Pro – nå med forbedret DWR-behandling, doble ventilasjonsglidelåser langs lår og legger og RECCO®-reflektorer. GPx Pro Rescue er en multifunksjonell stretchbukse med vind- og vannavstøtende forsterkninger over knærne, setepartiet og nederste del av bena. En solid og pålitelig utendørsbukse for de som krever utstyr av topp kvalitet.

Cyclone Rescue Jacket

1549 KR

En vanntett 3-lags skalljakke med ekstremt god pusteevne. Den har RECCO®-redningssystem som holder deg trygg når du er ute på eventyr. Jakken er sammensatt av ulike materialer som gir den en kombinasjon av usedvanlig slitestyrke og fleksibilitet. Sammen med den hjelmkompatible hetten, gjør dette Cyclone til den perfekte jakken både for skibakken og til tøffe fotturer i skog og mark. Dette er en jakke for deg som ser etter det beste kvalitetsutstyret med en enestående verdi – Cyclone holder deg tørr i alt slags vær, hele året!