Gjør deg klar fornye friluftseventyr!

Dagene blir lengre og varmere, og det betyr tid for aktiviteter utendørs! Uansett om du er på vandring, kjører utfor på offroadsykkelen eller ganske enkelt rusler en tur, vil en passende jakke gjøre dagen din enda bedre. Vi har spurt kundene våre om å hjelpe oss med å plukke ut de beste friluftsjakkene for vårens og sommerens friluftseventyr – Finn ut hvilken jakke som passer best for akkurat din livsstil!

GPx Pro Jacket - Akkurat ankommet!

1 199 kr

A slitesterk hybrid-jakke for turer på våren og sommeren.
Den vind- og vannavstøtende Hypershell®-konstruksjonen holder deg beskyttet mot elementene, og fleksibelt stoff samt ventilasjonsglidelåser under ermene sikrer maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Du kan finjustere passformen takket være justerbare mansjetter, midje og hette. GPx Pro er en godt pustende jakke med en tradisjonell "anorakk-look" – perfekt for aktiviteter utendørs om våren og sommeren.

Hurricane Jacket - Akkurat ankommet!

1 299 kr

Allround softshell-jakke for vekslende værforhold.
Hurricane er en innovativ softshell-jakke laget av svært pustende vind- og vannavvisende stoff, som sammen med stormhetten vil beskytte deg mot regn og vind. Fluorkarbon-fri DWR-behandling og skjulte ventilasjonsglidelåser under ermene gjør at Hurricane passer til både høyintensive aktiviteter og mer avslappede dager.

Silence Proshell Jacket

1 099 kr

Vind- og vanntett trelags skalljakke.
Dette er en vanntett og fullteipet trelags skalljakke som er en bestselger fra RevolutionRace, og som raskt vil bli din foretrukne jakke på turer i naturen. Silence Proshell er en utrolig lydsvak og behagelig jakke som er laget helt i fireveis-stretch. Dette, sammen med lange og skjulte ventilasjonsglidelåser, gjør jakken til et sikkert valg på både solfylte og regntunge dager.

Hybrid Jacket

799 kr

Pustende og praktisk jakke til hverdagsbruk.
Denne allround-jakken er designet for å ha optimal pusteevne med lange og skjulte ventilasjonsglidelåser under ermene. Den populære, skjulte baklommen gjør at Hybrid Jacket er perfekt til hverdagsbruk og aktiviteter som hundetrening, golf og vandreturer.