Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Teens
Sko
Bagger
Nyheter
Bestsellers

Hvordan bytter jeg?

icon_return_1.svg

1. Fyll ut returskjemaet som fulgte med bestillingen. Velg riktig returkode for bytter og velg farge og størrelse på det produktet du vil bytte til.

icon_return_2.svg

2. Legg det produktet du ønsker å bytte i en pose sammen med skjemaet og legg den forhåndsbetalte returetiketten i pakken. Hvis du bruker den samme posen som produktene kom i, kan du plassere returetiketten over den opprinnelige etiketten. 

icon_return_4.svg

3. Lever pakken til transportfirmaet som er oppgitt på returetiketten, og sørg for å ta vare på kvitteringen så du kan spore sendingen. Dette kan være det samme transportfirmaet som leverte produktet i utgangspunktet eller et annet. 

icon-help-faq.svg

4.  Hvis du har betalt med faktura, kan du kontakta Klarna for å stoppe betalingen. Dersom du har valgt en annen betalingsmetode vil refusjonen utstedes automatisk når returen din er godkjent, som regel innen fem arbeidsdager. 

Husk at den raskeste og enkleste måten å bytte et produkt på er ved å returnere det og legge inn en ny bestilling. Hvis du foretrekker å benytte deg av bytteretten, vær oppmerksom på at du ikke kan bytte til en annen produktmodell. Du kan kun bytte størrelse og farge på det produktet du opprinnelig bestilte. Dersom du kjøpte produktet på salg, kan du ikke bytte det i en annen farge. Det første byttet er gratis, etter det belaster vi et gebyr på 49 kr for å redusere transportutslipp. Vi godkjenner bare byttereturer av klær som kommer tilbake til oss i opprinnelig (ubrukt) tilstand. Hvis du har brukt, vasket eller fjernet merkelappene fra klærne kan vi ikke selge dem videre til en annen friluftseventyrer, og da kan vi ikke godkjenne byttereturen din. Dessverre må vi belaste et beløp på 150 kr for returer som ikke blir godkjent, for å dekke tapet vårt. Du må bruke den forhåndsbetalte returetiketten for å få fri frakt. Hvis du har mistet returskjemaet eller etiketten, vennligst ta kontakt med vårt kundeserviceteam.

×