Fri frakt over 1000 NOK
Utvidet retur til 31.01-24
Vurdering på 4,6 og 520 000+ anmeldelser
Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider
image

Vårt produkt

Lang varig

Vi designer og velger materialer som passer til formålet med produktet. Den perfekte passformen, med forsterkning der det trengs, med ekstra sømmer på utsatte deler, og laget av materialer. Egnet for forskjellig vær og aktiviteter.
 

Leverandørsamarbeid 

Vi produserer med leverandører som forstår vårt behov etter holdbarhet og som legger en ekstra innsats i styrken til hver søm. Vi samarbeider med leverandører, sammen utvikler vi teknikker som gjør RevolutionRace sine produkter til de mest holdbare i verden.
 

Testing

Vi tester produktene våre ubønnhørlig. Hvert nytt produkt og produksjonsprosess testes i laboratoriet og i det virkelige liv av våre ansatte og erfarne testere


Kundens valg

Vi jobber også tett med samfunnet vårt for å utvikle bedre materialer og oppgradere de eksisterende vi har. Til i dag har vi mottatt over 543 686 reelle anmeldelser fra kunder som har kjøpt produktene våre, og mange kommer tilbake gang på gang. Vi leser hver kundeanmeldelse og setter pris på alle kommentarene vi mottar gjennom sosiale medier, enten du heier på oss eller foreslår forbedringer. (Takk, folkens! Virkelig.

image
image

En sterkere tråd kan gjøre en varig forskjell

Da vi utviklet vårt første produkt Nordwand Pants, avviste vi prøvene tolv ganger fordi vi ikke var fornøyd med kvaliteten på tråden. Unødvendig å si at vi ikke var den enkleste kunden på den tiden, men vi ville aldri ofre kvalitet for å gjøre oss selv populære. Et prinsipp vi fortsatt har i dag.

Fun fact: visste du at vår første Nordwand Pants kom tilbake i retur? Etter det ble det vår misjon å alltid møte kundens behov. Vi er ikke fornøyde før du som kunde er helt fornøyd.

Forlenger produktets levetid

Våre produkter varer lenger og har mindre miljøpåvirkning under kundebruk hvis de blir tatt vare på på riktig måte og gitt videre etter endt bruk. Vi har oppdatert alle våre pleiemerker for å hjelpe kundene våre med det. Selv om vi gjør vårt ytterste for å lage slitesterke plagg, går de noen ganger i stykker. Ingen kunder bør kaste et RevolutionRace-produkt for en rift eller et hull. Det er en del av historien. Det skal bare fikses! Vi har utviklet reparasjonssett og håper de snart er tilgjengelige på nett

image

Produktsikkerhet

Våre produkter skal alltid være trygge å bruke. Det sikrer vi med streng kjemisk policy og testprosesser. I 2019 bestemte vi oss for å avstå helt fra å bruke PFC (Perfluorinated Compounds) i våre materialer og behandlinger. PFC er en gruppe kjemikalier som ofte brukes i yttertøy for slitesterk vann- og smussavvisning. Forskning har imidlertid dokumentert deres påvirkning på miljøet og deres skadelige effekter. Som et svært effektivt alternativ bruker vi Bionic-Finish Eco-behandlingen, en proprietær fluorfri teknologi fra Rudolf Group.

Ingen skadelige PFC-er i produktene våre!
pfc-no-harmful-pfcs-in-our-products.svg

image
image

Våre Nordwand og RVRC GP Pro Pants i resirkulert polyester og polyamid

Sammen med to av våre mest pålitelige partnere har vi laget om to av våre bestselgende bukser i resirkulert stoff.

"Det var ikke et alternativ å gå på akkord med kvalitet og holdbarhet"

Etter mange tester og enda flere forsøk, tror vi at vi har utviklet resirkulerte materialer som er like gode som de nåværende RVRC GP Pro og Nordwand materialet. I juni 2021 forhåndslanserte vi to farger. Vi er veldig spente på å se kunderesponsen!

Finn din favoritt

Kundeomtaler

4.6

Star backgroundStar backgroundStar backgroundStar backgroundStar background
Filled starFilled starFilled starFilled starFilled star

543,686

×