Søk etter produkt

 

 

Klærne våre 

 

 

 

Målet vårt

 

Vi lager de mest robuste klærne i nabolaget.

Friluftsbransjen står overfor et dilemma. Altfor mange klær er ikke slitesterke nok til å takle hverdagslige utendørsaktiviteter, og de som gjør det er latterlig dyre. Vi endrer spillereglene ved å tilby klær til en fornuftig pris som holder år etter år – selv i de tøffeste forholdene. 

Målet vårt er å lage smarte utendørsklær som både holder været ute og har god passform. Ved å kombinere slitesterk, teknisk membran med myke stretchpaneler og fuktavstøtende materialer lager vi multifunksjonelle hybridklær som kan brukes til en rekke utendørsaktiviteter. Den typen klær vi elsker og bruker selv. 

Vartmal.gif

Vår första produkt.png

 

Vårt første produkt

 

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet i klærne våre, og forsterker alle sømmer for å være sikre på at de varer. Da vi utviklet det første produktet vårt, Nordwand-buksene, avviste vi prøveeksemplaret 12 ganger fordi vi ikke var fornøyd med trådkvaliteten. (Vi var nok ikke den leverandørens enkleste kunde akkurat da, men vi vil aldri ofre kvalitet for å gjøre oss selv populære.) Vi jobber også tett sammen med følgerne våre for å utvikle bedre materialer og oppgradere de eksisterende. 

 

Les mer her

 

 

Kundenes valg

 

Å langt har vi mottatt over genuine anmeldelser fra kunder som har kjøpt produktene våre, og mange kommer tilbake igjen og igjen. Vi leser alle tilbakemeldinger fra kunder og setter pris på alle kommentarene vi får i sosiale medier, enten du heier på oss eller har forslag til forbedringer. (Tusen takk til dere! Virkelig.)

costumer chi.jpg

Vi testar på riktigt.png

 

 

Vi tester grundig

 

Mens standarden i klesindustrien er å teste produkter i laben, tester vi slitestyrken til klærne våre i tøffe, virkelige forhold utendørs. Mange av kundene våre har brukt buksene sine i årevis uten å slite dem ut, og noen har til og med besteget fjelltopper på 6000 meter iført plaggene våre. Selvfølgelig trenger du ikke være en fjellklatrende adrenalinjunkie for å sette pris på kvaliteten og slitestyrken til klærne våre. De fungerer like godt til å leke med hunden som å gå tur i skogen eller bare ta en tur på byen.

Vil du lese mer om hvordan klærne våre produseres?

Les mer her 


 

Klærne våre

 

I dag er Nordwand forsatt en av RevolutionRace sine bestselgere, men buksene har fått selskap av et stort sortiment av friluftsklær somhar minst like god kvalitet. Enten du skal på fottur i fjellet eller klatre, bør du føle deg komfortabel i klærne dine så du kan fokusere på det som er viktig – å ha det morsomt i naturen.

Finn din favoritt

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Flotte bukser!

Veldig fornøyd med kjøpet mitt, fine farger, og det tøyelige livet gir skikkelig god komfort til passformen.

-Stuart R. 

Sjekk dem ut →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Fantastisk!

Skikkelig bra produkt og service – kommer til å bestille mer herfra!

-Jason G

Sjekk dem ut →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Utrolig!

Perfekt passform, skikkelig komfortable og slitesterke. Jeg elsker disse. Kommer til å gå i dem til de detter fra hverandre.

-Kelly M.

Sjekk dem ut →

×