Søk etter produkt

Løftet vårt

Alt som produseres påvirker miljøet, og som enhver annen industri må klesindustrien gjøre alt i sin makt for å minimere fotavtrykket.

Men én bedrift eller én industri kan ikke gjøre dette alene. Regjeringer, myndigheter og individer må alle bidra for å sørge for at vi redder planeten for fremtidens generasjoner. Vi aksepterer fullt ut at vi må jobbe hardt og utrettelig for å forbedre oss, og at vi har en lang vei foran oss. Løftet vårt til deg er at vi streber etter å påvirke miljøet så lite som mulig, og at vi forsøker å forbedre oss hver dag. 

Ansvarlig produksjon og forsyningskjede

Vi har samarbeidet med noen av de beste leverandørene i verden i årevis, og jobber kontinuerlig sammen med dem for å forbedre produktene våre og gjøre produksjonsprosessen enda mer effektiv. Vi produserer klær i Kina og Vietnam, og besøker regelmessig fabrikkene for å sørge for at arbeidsforholdene, lønnsnivået og avfallshåndteringen følger lovene og retningslinjene i landet. Naturligvis følger vi EUs restriksjoner vedrørende farlige kjemikalier i klær og tekstiler, og fra 2019 er alle produktene våre uten skadelige PFC-stoffer.

Vi designer klærne våre i Sverige og kutter ut mellomledd ved å selge produktene våre direkte til kunden. Ved å kontrollere hele produksjonskjeden – fra design til anskaffelse av materialer til leverandører og frakt – kan vi holde oversikt over miljøavtrykket vårt og fortsette å jobbe med å minimere det. I tillegg hjelper det oss med å kunne tilby mer overkommelige priser. 

Glem rask mote, vi jobber med langsom mote.

En av de beste tingene du kan gjøre som forbruker er å kjøpe kvalitetsklær som er laget for å holde. Vi bruker kun de mest slitesterke materialene på markedet og sørger for at friluftsklærne våre holder høyest mulig standard. Klærne våre er ikke bare testet i et laboratorium – vi utsetter dem for tester i det tøffe nordiske klimaet og bruker dem ofte selv for å sørge for at de lever opp til forventningene våre. 

Mange andre merker bytter ut nesten hele produktlinjen hvert år og ender opp med å kaste det som er igjen på lageret. Vi beholder i stedet mesteparten av designen vår året rundt, og jobber kontinuerlig med å justere og forbedre designen basert på tilbakemeldinger fra dere. Vi eliminerer avfall ved å selge hvert eneste plagg i en kolleksjon før vi avslutter den. Og produktene våre er tidløse – de går ikke av moten selv om årstidene skifter.  

Dyrevelferd

Vi mener at dyr har like stor rett på planeten vår som oss, og retningslinjene våre gjenspeiler dette. 

Dun

Av hensyn til våre fjærkledde venner, bruker vi bare RDS-sertifisert (Responsible Down Standard) dun. Det betyr at alt av dun som brukes i vår produksjon kommer fra gjess og ender som er avlet opp for matindustrien, og ingen ribbes levende eller tvangsfôres. 

Ull

All ullen i produktene våre er RWS-sertifisert (Responsible Wool Standard). Det sikrer at sauene ikke er utsatt for den smertefulle mulesing-praksisen og at de behandles rettferdig under og etter klipping. 

Pels 

Vi følger en no-fur-policy og er en del av det internasjonale Fur Free Retailer Program. Det betyr at ingen av produktene våre inneholder ekte pels. 

Dette er hvor vi er i dag.
Løftet vårt til deg er at vi skal være enda bedre i morgen. 

×