Fri frakt over 1000 NOK & 30 dagers fri retur
Svensk design og kvalitet
Vurdering på 4,6 og 600 000+ anmeldelser
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Guider
Tilbud
image

Hold varmen med
isolerte klær

Uansett hvilken aktivitet du bedriver med - det å holde seg varm er like viktig som det å være komfortabel eller ha det gøy! Faktisk gjelder det personlig sikkerhet. Les videre for verdifull innsikt inn i evnen isolasjon har til å gjøre livet ditt bedre når været er som strammest!

Dun kontra syntetisk

Ulike aktiviteter og værforhold krever ulike typer isolasjon. Både syntetisk og dunfyll har fordeler og ulemper som det er verdt å lære mer om før du bestemmer deg for hva du skal ha på deg på ditt neste eventyr.

image

Dunisolasjon

Dun er ikke det samme som fjær. Det er et materiale fra underpelsen til fugler, et naturlig materiale med fantastisk varmende og ventilerende egenskaper. Under produksjonsfasen formes dunene til klynger som både holder den varme luften fanget samtidig som de lar luft passere gjennom for å unngå at du overoppheter. Dunklær er også «lette som fjær» og holder deg fleksibel og komfortabel hele dagen lang. Dunklær er optimalt for tørre forhold, hvor en nedside er at det bruker lengre tid på å tørke og er ikke så resistent mot fuktighet. De varmende egenskapene til dunklær beskrives ofte etter fylleevnen.

Sjekk ut dunplaggene våre ›

image

Syntetisk isolasjon

Syntetisk isolasjon består av syntetiske fibre som er formet på lignende vis som klyngene i dunklær. Dette betyr at syntetisk isolasjon virker på lignende måter som dunfjær ved å holde varmen tett innpå kroppen. Klær laget av syntetiske materialer føles noen ganger litt tyngre på kroppen enn dunplagg, men er mye mer resistent mot fuktighet enn dun - og tørker også raskere. 50-100 g/m² er vanligvis nok isolasjon for mellomlagsplagg, mens 100-200 g/m² bør holde deg varm selv på de kaldeste av vinterdagene.

 

Sjekk ut syntetplaggene våre ›

Rask oversikt

Dunjakker
Et naturlig materiale som holder deg varm, lett og ventilert.
Fordeler
+ Holder på varmen
+ Lette i vekt
+ Isolerer svært bra
Ulemper
- Ineffektive mot fuktighet
 
Syntetiske jakker
Et materiale laget for mer intense aktiviteter som holder deg varm og tørker raskere.
Fordeler
+ Mer resistent mot fuktighet
+ Tørker raskere
+ Effektive ved høyintensitetsaktiviteter
Ulemper  
- Veier mer enn dun
image

Hva er fylleevne?

Fylleevnen til dunklær beskrives hvor effektivt plagget er til å holde på varmen samtidig som det føles lett i vekt - med andre ord, den helhetlige kvaliteten. En høyere fylleevne resulterer i en mykere og varmere jakke - dette forekommer når dunklyngene ekspanderes fullstendig inne i plagget. Et vesentlig råd er å se etter en jakke med en rangert fylleevne på minst 550, noe som vil sikre deg både varme og komfort.

Hva er fyllvekt?

Fyllvekten til dunplagg beskriver hvor mye dun produktet inneholder. Akkurat som fylleevnen, er fyllvekten viktig når du skal holde deg varm og komfortabel i et dunplagg. Fyllvekten gir deg en indikasjon på hvor mykt eller fast et produkt er, samt hvor enkelt plagget kan komprimeres. En lett dunjakke er enklere å komprimere, mens en tyngre dunjakke er varmere.

Isolerende klær - våre forslag

image

Varmeste dun temeratur-varmast.svg

Igloo Jacket
Fylleevne: 660
Fyllvekt: 292,2g i størrelse Medium (Herre)

IGLOO™ Jacket er den varmeste jakken i RevolutionRace-sortimentet, og den er fylt med deilig duninsolasjon for å holde deg varm og god på urbane eventyr eller nedover skibakken. Den store avtakbare hetten er hjelmkompatibel, alle lommene inkluderer en skipasslomme, en innerlomme, to fleecefôrede lommer til håndvarming og to brystlommer. Innfelte mansjetter holder den kalde luften ute, og dunisolasjonen holder deg varm selv på de kaldeste dagene.

Sjekk ut Igloo Jacket ›

image

Varmeste syntetiske temeratur-varmast.svg

Outdoor Parka

Outdoor Parka er laget for å kunne motstå de mest tøffeste forholdene i løpet av vinteren. En hurtigtørkende, syntetisk Hyperloft™-isolering sørger for at denne polstrete jakken alltid er varm og behagelig. Du har ikke mindre en ni smarte lommer, noe gir deg masse oppbevaringsplass og mange plasser for kalde hender. Jakken er DWR-behandlet for å gjøre den vannavstøtende og den store hetten kan justeres slik at den alltid passer. Legg fokus på oppgaven og ikke kulden med Outdoor Parka!

Sjekk ut Outdoor Parka ›

image

Varmere dun temeratur-varmare.svg

Flex Down Jacket
Fylleevne: 650
Fyllvekt: 100g i størrelse Medium (Herre)

Flex Down jacket er laget i et slitesterkt 4-veis stretchmateriale som gjør den super behagelig og følger alle bevegelser under utendørs eventyr. Fylt med RDS-sertifisert dun og beskyttet med en PFC-fri DWR for vannavstøtende. Utstyrt med 3 ytterlommer med glidelås og 2 større innerlommer.

Sjekk ut Flex Down Jacket ›

image

Varmere syntetiske temeratur-varmare.svg

Helix kolleksjonen

Helix-kolleksjonen er laget for vinteraktiviteter utendørs: Passer perfekt til slalom, gåturer og vintersport. Alle plaggene i Helix-kolleksjonen har syntetisk Hyperloft™-isolering i tillegg til et vanntett ytre lag. De er utstyrt med flere lommer, inklusive en lomme for heiskort på jakken og anorakken. Både utlufting fra armhulen og hette på jakken som kan brukes med hjelm, gir deg friheten til å nyte alle skiaktiviter, i tillegg til at de justerbare åbningene ved leggene gjør at du kan bruke alle typer sko og skistøvler.

Sjekk ut Helix kolleksjonen ›

image

Varm dun temeratur-varm.svg

Helium Down Jacket
Fylleevne: 650
Fyllvekt: 96g i størrelse Medium (Herre)

Helium Down Jacket er isolert med RDS -sertifisert dun. En lett og allsidig jakke designet for alle slags utendørs opplevelser. Den er lett å komprimere og har et utmerket forhold mellom varme og vekt.

Sjekk ut Helium Down Jacket ›

image

Varm syntetisk temeratur-varm.svg

Radical Insulate Vest

Radical Insulate -vesten er en superlett, isolerende vest med syntetisk fyll og elastiske sider med behagelig fleecefôr. Den har justerbar midje og to håndlommer med glidelås. DWR-finishen beskytter mot lettere regnbyger. Bruk den som et isolerende mellomlag eller over en behagelig t-skjorte eller fleece, avhengig av temperaturen.

Sjekk ut Radical Insulate Vest ›

Vanlige spørsmål

×