Fri frakt over 1000 NOK & 30 dagers fri retur
Svensk design og kvalitet
Vurdering på 4,6 og 600 000+ anmeldelser
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Guider
Tilbud

 

RevolutionRace-guider

image

Bukse guide

Vår bukse guide vil hjelpe deg å finne utendørsbuksene som passer deg og eventyret ditt helt perfekt. Vårt utvalg av bukser kan tilby noe for alle, uansett om du skal ut på tur, ut å fiske, eller om du skal wrestle med bjørner.

Bukse guide  → 

image

Jakkeguiden

Vår jakkeguide vil hjelpe deg å finne den perfekte jakken for ditt neste eventyr. Fra lette skalljakker til varme og isolerende dunjakker eller turjakker; vi har jakker som passer til alle anledninger.

Jakkeguiden  → 

image

Varmt vær

Før du skal ut og gå eller klatre en varm sommerdag, bør du lese våre tips om hva du må tenke på når du velger utstyr, slik at du virkelig kan nyte de utsøkte omgivelsene naturen byr på, samtidig som du du er trygg og komfortabel.

Varmt vær  → 

image

Vannsøyle – en guide til vanntette klær

Jakker og bukser med vanntette stoffer er første steg for å holde seg tørr, slik at du kan fokusere på å ha det gøy ute. Her hjelper vi deg med å forstå alt du trenger å vite for å plukke ut riktig jakke eller bukse for deg.

Guide til vanntetthet 

image

Lagguiden

Enten du skal bestige fjell, bryte med bjørner eller gå tur med hunden, har vi de perfekte klærne til vintereventyrene dine! Lær deg å holde varmen med disse enkle tipsene!

Lagguiden  

image

Isolerende klær

Trenger du hjelp til å velge mellom dun eller syntetisk isolasjon i ytterklærne dine? Sjekk ut vår gjennomgang av argumentene for og imot når det gjelder ulike typer isolerende klær!

Isolerende klær  

image

Størrelsesguide

Det å få den riktige størrelsen er viktig. Lær hvordan du måler riktig størrelse før du bestiller tur-, frilufts- eller aktivitetsklærne dine.

Størrelsesguide  

image

Klespleie og vedlikehold

Du har kjøpt noen nye friluftsklær – hva nå? Finn ut hvordan du vasker, tørker, impregnerer og vedlikeholder utstyret ditt så det varer så lenge som mulig.

Klespleie og vedlikehold  

×