25% på utvalgte utendørsklær! Check it out →

25% på utvalgte utendørsklær! Check it out →

Søk etter produkt

 

RevolutionRace-guider

Bukse Guide

Vår bukse guide vil hjelpe deg å finne utendørsbuksene som passer deg og eventyret ditt helt perfekt. Vårt utvalg av bukser kan tilby noe for alle, uansett om du skal ut på tur, ut å fiske, eller om du skal wrestle med bjørner.

Bukse Guide  → 

Jakkeguiden

Vår jakkeguide vil hjelpe deg å finne den perfekte jakken for ditt neste eventyr. Fra lette skalljakker til varme og isolerende dunjakker eller turjakker; vi har jakker som passer til alle anledninger.

Jakkeguiden  → 

Lagguiden

Enten du skal bestige fjell, bryte med bjørner eller gå tur med hunden, har vi de perfekte klærne til vintereventyrene dine! Lær deg å holde varmen med disse enkle tipsene!

Lagguiden  

Vinterværguiden

Å leke i snøen betyr at du blir våt og kald. Velg derfor et ytterlag som holder fuktigheten ute, og et isolerende lag som holder på kroppsvarmen din.


Vinterværguiden  

Størrelsesguide

Det å få den riktige størrelsen er viktig. Lær hvordan du måler riktig størrelse før du bestiller tur-, frilufts- eller aktivitetsklærne dine.

Størrelsesguide  

Klespleie og vedlikehold

Du har kjøpt noen nye friluftsklær – hva nå? Finn ut hvordan du vasker, tørker, impregnerer og vedlikeholder utstyret ditt så det varer så lenge som mulig.

Klespleie og vedlikehold  

×