Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Teens
Nyheter
Bestsellers
Tilbehør
Bagger
Sko

 

RevolutionRace-guider

Bukse guide

Vår bukse guide vil hjelpe deg å finne utendørsbuksene som passer deg og eventyret ditt helt perfekt. Vårt utvalg av bukser kan tilby noe for alle, uansett om du skal ut på tur, ut å fiske, eller om du skal wrestle med bjørner.

Bukse guide  → 

Jakkeguiden

Vår jakkeguide vil hjelpe deg å finne den perfekte jakken for ditt neste eventyr. Fra lette skalljakker til varme og isolerende dunjakker eller turjakker; vi har jakker som passer til alle anledninger.

Jakkeguiden  → 

Værguiden

Det finnes ikke dårlig vær når du handler hos RevolutionRace!


Værguiden  

Vannsøyle – en guide til vanntette klær

Jakker og bukser med vanntette stoffer er første steg for å holde seg tørr, slik at du kan fokusere på å ha det gøy ute. Her hjelper vi deg med å forstå alt du trenger å vite for å plukke ut riktig jakke eller bukse for deg.

Guide til vanntetthet 

Lagguiden

Enten du skal bestige fjell, bryte med bjørner eller gå tur med hunden, har vi de perfekte klærne til vintereventyrene dine! Lær deg å holde varmen med disse enkle tipsene!

Lagguiden  

Isolerende klær

Trenger du hjelp til å velge mellom dun eller syntetisk isolasjon i ytterklærne dine? Sjekk ut vår gjennomgang av argumentene for og imot når det gjelder ulike typer isolerende klær!

Isolerende klær  

Størrelsesguide

Det å få den riktige størrelsen er viktig. Lær hvordan du måler riktig størrelse før du bestiller tur-, frilufts- eller aktivitetsklærne dine.

Størrelsesguide  

Klespleie og vedlikehold

Du har kjøpt noen nye friluftsklær – hva nå? Finn ut hvordan du vasker, tørker, impregnerer og vedlikeholder utstyret ditt så det varer så lenge som mulig.

Klespleie og vedlikehold  

×