Søk etter produkt

Når er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag som forekommer fredagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving – den fjerde fredagen i november. I 2021 faller Black Friday på den 26 november.

Hva er Black Week?

Black Week er navnet på forlengelsen av Black Friday, med spesialtilbud som varer hele uken. Mandagen etter Black Friday kaller man gjerne for Cyber Monday, og denne dagen medfører vanligvis også mange forskjellige tilbud og rabatter.

Hvorfor bør man handle i løpet av Black Week?

Black Week, Black Friday og Cyber Monday er gode muligheter til å få tak i kule produkter til reduserte priser! Mange benytter sjansen til å kjøpe julegaver i god tid, ettersom det ikke er lenge mellom Black Week og jul. Kjøp noe fint til deg selv, eller hvorfor ikke kjøpe en fin gave til noen du liker – din bedre halvdel, en venn eller kanskje foreldrene dine?

Hva kan jeg handle hos RevolutionRace under Black Week?

RevolutionRace har selvfølgelig mange knallgode tilbud gjennom Black Friday og Black Week! Grip sjansen og kjøp rimelig, utvalgt friluftsutstyr og klær til ekstra gode priser til både herre og dame. Velg mellom produkter som vanntette og vindtette turjakker, slitesterke friluftsbukser, fleeceskjorter og fleecejakker, hettegensere, joggebukser, langt undertøy eller noen av de andre friluftsproduktene våre. RevolutionRace tilbyr mange morsomme, stilige, fargerike friluftsprodukter som er perfekte til alt fra fotturer, camping, fisking, hundesport og andre friluftsaktiviteter – eller bare for å rusle rundt i skogen eller være ute i hagen. Og selvfølgelig – målet vårt er å alltid tilby perfekt passform!

RevolutionRace tilbyr som vanlig fri frakt og fri retur under Black Week. Vi håper du finner mange flotte friluftsprodukter hos oss under Black Week til det neste eventyret ditt!

 

For å finne ut mer om hva vi tilbyr på Black Friday, og for å finne ut mer om alle de utrolige tilbudene våre – abonner på nyhetsbrevet vårt!

Filter
0 produkter
Sorter etter
Valgt for deg

Filter

Vis produkter ()

Black Friday 2021

Vi er i full gang med å forberede alle de gode tilbudene på friluftsbukser, jakker og mer til Black Friday og Black Week 2021. Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær den første til å motta dem!

×