Fri frakt over 1000 NOK
Utvidet retur til 31.01-24
Vurdering på 4,6 og 520 000+ anmeldelser
Søk etter kategori, produkt, aktivitet..
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider
image

Black Friday hos RevolutionRace

Filter
0 produkter
Sorter etter
Valgt for deg

Filter

Vis produkter ()

keep-a-lookout.jpg

​Følg med og gjør deg klar!

Gjør deg klar for de villeste tilbudene noensinne - Black Friday er rett rundt hjørnet! Vi er her for å hjelpe deg med å få årets beste tilbud under Black Week. Ta denne sjansen til å finne ut hva du trenger og ønsker deg, sånn at du kan komme i gang med eventyret mens de andre fortsatt sitter på gjerdet!

icon-checkmark-gold.svg Årets beste tilbud

icon-checkmark-gold.svg Opptil 60% rabatt

icon-checkmark-gold.svg Eksklusive tilbud

Få eksklusiv informasjon! Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få VIP-tilgang på dette årets utrolige tilbud.

Ta det med ro, vi hater spam like mye som deg, og vi kommer aldri til å selge informasjonen din til en tredjepart. Les mer om personvernpolicyen vår her.

Oppdag din nye favorittbukse og -jakke

Ikke nøl på Black Friday. Finn ut i dag hvilken jakke eller bukse som er riktig for deg og dine neste eventyr, og la de andre måtte tenke når tiden står på spill. Hvis du forbereder deg nå, står du først i køen når Black Friday starter og er klar for nye eventyr på et øyeblikk! Dykk ned i vår omfattende jakke- og bukseguide, sånn at du kan ta gode valg og starte eventyrene dine med stil!

Finn din nye favorittjakke →Sammenlikn bukser og finn den perfekte matchen →

jacket-guide.jpg

perfect-fit.jpg

Finn den perfekte passformen

Ikke la mål og størrelser bli hovedfokuset på Black Friday. Størrelsesguiden vår lar deg slippe å gjette, slik at du er klar til å kapre favorittene dine før de blir revet ut av hyllene. Enten det er jakker, bukser eller noe helt annet, gjør størrelsesanbefalingene våre at du kan være sikker på at du velger riktig. Psst... størrelsesguiden er også tilgjengelig på produktsiden, sjekk den ut før du begynner å handle!

Hjelp meg med å finne den perfekte passformen for meg →

Lær deg kunsten å kle deg lag-på-lag

Det kan være vanskelig å kle seg riktig for ulike værtyper, særlig hvis du ikke kjenner prinsippene for å kle seg lag-på-lag. Lær deg denne kunsten nå slik at du er klar for Black Friday og kan snappe til deg tilbudene før alle andre. La de andre klø seg i hodet over hva de skal kjøpe!

Beste tips for lag-på-lag →

art-of-layering.jpg

cold-weather-wear.jpg

Kle deg for kaldt vær

Hvis du forbereder deg, kan du handle det beste utstyret for kaldt vær på et øyeblikk på Black Friday. Les alle våre tips om å kle seg i kaldt vær nå, slik at du kan komme deg ut på den store dagen mens alle de andre stresser med hva de trenger!

Vis meg hvordan man kler seg best om vinteren →

FAQ

Når er det Black Friday?

Hva er Black Week?

Hvorfor handle under Black Week?

Hva kan jeg kjøpe hos RevolutionRace under Black Week?

Black Friday 2024

Vi er i full gang med å forberede alle de gode tilbudene på friluftsbukser, jakker og mer til Black Friday og Black Week 2022. Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær den første til å motta dem!

×